honlapkészítés


Szállítással kapcsolatos információk.

 
Kedves Látogatónk / Vásárlónk!

Vásárlás alkalmával minden esetben szíveskedjenek telefonos elérhetőséget (akár többet is) megadni, hogy a szállítást az Ön minél nagyobb megelégedésére tudjuk szervezni. 

Kiszállítás
A beérkezett megrendeléseket normál működés esetén  2 munkanapon belül kiszállítjuk Magyarországon az Ön által megjelölt címre. Amennyiben a megrendelésen szereplő termék vagy több megrendelt termék közül valamelyik nem áll rendelkezésre a megrendelés pillanatában, úgy minden esetben telefonon egyeztetünk Önnel, hogy hogyan történjék a szállítás.

Kiszállítási díjak
Szállítónk a trans-o-flex Futárszolgálat, a fizetési módtól (utánvét vagy előre utalás bankszámlánkra) és a csomag tömegétől függően az alábbi díjazás szerint tudjuk kiszállítani:

 
 
Csomag tömegeSzállítási díj/csomag átutalás eseténSzállítási díj/csomag utánvét esetén
0,1 - 40 kg1.390 Ft1.390 Ft


         
 Az áru átvétele
Az áru átvételekor szíveskedjen minden csomagot tételesen ellenőrizni minőségi és mennyiségi szempontból, mert reklamációt csak a szállító jelenlétében felvett jegyzőkönyv alapján fogadunk el. Ha mindent rendben talál, akkor írja alá az átvételi dokumentumokat, majd készpénzzel egyenlítse ki a számlát.
 
Elálláshoz való jog
Amennyiben Ön mégsem a megfelelő terméket vásárolta meg, úgy - a jogszabályok értelmében – a termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat a vásárlástól. A terméket ugyanakkor csak saját költségére tudja visszaküldeni, abban az esetben, ha a termék sérülésmentes, gyári csomagolása sértetlen, megvan az összes, gyári tartozéka, leírása, garancialevele.
 
  
  
  


Megnevezés: [aru_megnevezes]
Ára: [ara] Ft
 


  [aru_megnevezes]

[rovidleiras]
Ára: [ara] Forint


Kosár tartalmaOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.